Sohbet, Bedava sohbet, Sohbet odalari, Chat, Canli Sohbet, cet, siber alem sohbet,sohbetci, alemsohbet, sohbet odalari, sohbetim, muhabbet, islami sohbet

     Nickinizi yazip sohbete baslayin 
 
 
sohbet



Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son 8 haftaya girildiği dönemde ligde her maçın öneminin daha da arttığını kaydetti.

Önlerinde bu sezonun çok baÅŸarılı bir hocası olan Mehmet Özdilek ile ivme kazanmış bir Antalyaspor maçı olduÄŸunu anlatan Uygun, ”Seyircilerimizin desteÄŸiyle kazanmak ve liderliÄŸimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu hafta derbide çıkacak herhangi bir sonuç bile bize bir avantaj saÄŸlayacaktır” diye konuÅŸtu.

Böyle bir ortamda kazanarak öncelikle kendi işlerini en iyi şekilde yapmak istediklerini bildiren Uygun, şunları kaydetti:
”Ondan sonra da bu 8 haftalık periyotta en az 6 galibiyet almak istiyoruz, arzuluyoruz. Bu yönde inanarak, isteyerek, arzuyla, coÅŸkuyla çalışıyoruz. İnÅŸallah bunu baÅŸarırız. Sezon sonunda da ÅŸehrimizin, bizi sevenlerin, bize destek olanların ve Türk sporunun yeni bir ivme kazanmasını isteyen birçok spor dostunun, gerçek anlamda sporseverin ÅŸampiyon olmamızı istediÄŸi bir ortamda bunu baÅŸarmak istiyoruz. İnÅŸallah baÅŸarırız.”

Takımda Sedat’ın sakatlığının sürdüğünü, bugün hafif koÅŸulara baÅŸladığını, sakatlığı bulunan Musa’nın ise henüz düzelemediÄŸini kaydeden Uygun, bu iki oyuncunun dışında sakat futbolcularının bulunmadığını bildirdi.

Bütün rakiplerinin birbirleriyle maçlarının olduğunu anımsatan Uygun, şunları söyledi:
”Bizim ise içeride Trabzonspor’la, ligin son haftasında Galatasaray’la maçımız var. Bu ortamda birbirleriyle oynadıkları maçlarda muhakkak çıkacak sonuçların hepsi bize yarayacaktır. O yüzden bu sonuçların akabinde göstereceÄŸimiz performansta, bizi 6 galibiyetin ÅŸampiyonluÄŸa götüreceÄŸinin hesabını yaptığımı düşünüyorum. İnÅŸallah düşündüğümüz gibi olur ve sezon sonunda da biz ÅŸampiyon oluruz.”

-FORTİS TÜRKİYE KUPASI’NDAKİ FENERBAHÇE MAÇI-
Uygun, Fortis Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili bir soru üzerine, 2-3 yıl önce Fortis Türkiye Kupası’nı kimin aldığının hatırlanmadığını, ancak 4 büyüklerden sonra bir Anadolu takımının ÅŸampiyon olmasının her dakika, her saniye hatırlanacak bir baÅŸarı olacağını söyledi.

Bu yüzden kendilerinin de Türkiye ligini kazanmak istediklerini anlatan Uygun, ”Ama Fortis Türkiye Kupası’nda avantajımızı yitirdiÄŸimizi biliyoruz. Kendi seyircimizi mutlu edecek ve onları daha iyi duruma getirecek bir sonuç alacağımızdan eminim. İnÅŸallah burada da arzuladığımız bu güzel ÅŸeyi baÅŸarırız” diye konuÅŸtu.

Uygun, son haftalarda spor otoritelerinin Sivasspor’un ÅŸampiyonluÄŸuyla ilgili konuÅŸmaya baÅŸladığını belirten bir basın mensubunun ”Bu Sivasspor için bir avantaj mı, dezavantaj mı” ÅŸeklindeki sorusu üzerine, Sivasspor’un 3 seneden beri yaptığı baÅŸarıları çok güzel anlatan insanlar olduÄŸu gibi kendilerini her türlü ortamda eleÅŸtirenler olduÄŸunu da söyledi.

Türkiye’de gerçekten 4 büyüklerin baÅŸardığını baÅŸarmanın imkansız olduÄŸunu ifade eden Uygun, şöyle konuÅŸtu:
”4 büyüklerin baÅŸarısı ne kupa baÅŸarısı, ne ÅŸampiyonluk baÅŸarısı, o bambaÅŸka bir baÅŸarı. O yüzden biz Anadolu takımlarının ufak, naçizane baÅŸardıklarımızın ise takdire ÅŸayan olması lazım. Ama maalesef hep bu tarzda yönlendirildiÄŸi için bundan baÅŸka kimsenin ÅŸampiyon olamayacağının düşünüldüğü bir ortam yaratılıyor. Bu da bizim gibi takımların bu ÅŸekilde hedef koymasını engellemiÅŸ oluyor.”

Sivasspor olarak geçen sene elde ettikleri başarıdan sonra bunun olabileceğini gösterdiklerini, bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduklarını vurgulayan Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:
”Olayı objektif yorumlayan, gerçek anlamda sporu seven ve herhangi bir ÅŸekilde takım tutmadan yazı yazan arkadaÅŸlar gayet güzel bir ÅŸekilde Sivasspor’un baÅŸarısını en güzel ÅŸekilde dile getiriyor. Sadece bu iÅŸin içerisinde bir tek Bülent hocayı eleÅŸtirebilme mantalitesine sahip olanlar da bizim söylediÄŸimiz sözlerin içinden cımbızla çekilmiÅŸ olan bir iki kelimeyi alıp kamuoyunun önüne taşıyor. Öyle bir ortam oluyor ki, Sivasspor’la alay edilen bir soruya cevap veriliyor, bizim alay edilmesine izin vermemiz bekleniyor. Ya da İstanbul’daki gece hayatıyla, Sivas’ta gece hayatının olmadığını anlatıp, benim futbolcularımın istediÄŸi zaman izin günlerini gidip yapabileceÄŸini anlattığım bir ortamda bununla ilgili tenkit yazıları yazıyorlar. Ama ben hiç görmedim projelerimle, yaptığımız baÅŸarılarla, olabileceklerle ilgili yazdıklarını. Bu da onların demek ki baÅŸka bir niyetle, art niyetle yazdıkları yazılardır. Benim için, ‘40 fırın ekmek yemesi gerekir’ demelerinden tutun da giydiÄŸimiz takım elbiseye kadar eleÅŸtiren, her söylemimde her türlü hakareti eden, bu tarz yazı yazan insanları da ben de zaten çok fazla dikkate almamam gerektiÄŸi düşüncesindeyim.”

-”HİÇBİR YERE AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”-
Anadolu’dan bir takımın ÅŸampiyon olabilmesi için mücadele eden bir insan olduÄŸunu bildiren Uygun, ”Ben Türk sporuna hizmet etmeyi, Anadolu’dan bir takımın ki bu takımların çok olabileceÄŸini düşünüyorum artık; onların ÅŸampiyon olabilmesi için mücadele eden bir insanım” diye konuÅŸtu.

Görevinin başında olduÄŸunu, hiçbir yere ayrılmayı düşünmediÄŸini ifade eden Uygun, ”Tek hedefim var takımımı finale götürmek. Yeni sezonda da buradayız, yeni sezonun planlamalarını da yapıyoruz. Sivasspor camiasının menfaati için ne gerekiyorsa onu en iyi ÅŸekilde yerine getiriyorum” dedi.

-SİVASSPOR’UN İDMANI-
Bu arada, hafta sonu sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent

Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü. İdman öncesinde çiğ köfte satışı yapan bir iş yeri, teknik heyet, futbolcular ve basın mensuplarına çiğ köfte ikramı yaptı.

İdmana sakatlığı bulunan Musa katılmazken sakatlığı süren Sedat ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Bülent Uygun, idman öncesi oyuncularına Antalyaspor maçında dikkat etmeleri gerekenler konusunda kısa bir konuşma yaptı. Bir süre topla çalışma yapan Sivassporlu futbolcular, daha sonra yarı sahada tek pas çalıştı.

Futbolcuların oldukça neşeli olduklarının gözlendiği idman istasyon çalışmasının ardından yan top ve şut çalışmasıyla devam etti.

-BOYDAK HOLDİNG’TEN DESTEK-
Öte yandan, Sivasspor kulübünde yeni yapılan tesisin tefriÅŸatını üstlenen Boydak Holding’in tırla gönderdiÄŸi ürünler de kulübe teslim edildi.

Bülent Uygun ve futbolcular, ürünlerin getirildiği tırın önünde basın mensuplarına poz verdi.

Etiket: , , , ,



You may be the one to comment first. Please leave your message below.



DOST LiNKLER: > ForuM Forex Saglik Sorunlari lcd televizyon sehpasi film izle online film izle sinema izle ucretsiz sohbet bilgisayar servisi - toner dolum - saglik zayiflama chat siteleri cet sohbet siteleri cet sohbet siteleri mp3 indir escort bayan mirc konu anlatimi Video Ýndir Sohbet Chat Cografya Bilgi liseli sohbet odalarý aksaray fiyatlarimodelleri.com pimapen fiyatlari sohbet chat Ýslami Forum islam sohbet vizyon chat siteleri chat grup hepsi film izle film izle lig tv meyve sepeti knight online - yang fiyatý sohbet kanallarý canlý sohbet karadeniz Sehidim.com Gazeteler sohbet okey film izle Divx Ýndir Kücük Sirlar Sohbet Chat Escort Adult Forum | Damatlýk modelleri | Mobilya dekorasyon kiz oyunlari Muhabbet film izle netlog Sohbet Sohbet odalarý sohbet odalari sohbet online dizi izle dizi izle sohbet et Koxp Mirc sesli chat Koxp Sohbet indir prefabrik ev sohbet odalari sohbet kanallari mirc indir izlesene video Guncel Haberler 7 Gunde Sigarayi Birak